Gratis prøverens

Gratis prøverens med vejle algerens!

Er du nysgerrig efter at opleve fordelene ved vores professionelle behandlinger? Vi tilbyder dig en unik mulighed med vores Gratis Prøverens-service. Før du forpligter dig til en omfattende fliserens, lader vi dig se, hvordan dine udendørsarealer kan forvandles.

Vi udfører en grundig prøverens på et udvalgt område på cirka 1 kvm. Dette giver dig mulighed for at se de fantastiske resultater, vores behandlinger kan opnå. Vores erfarne team måler op og giver dig samtidig en klar prisvurdering baseret på dine udendørsarealers unikke behov. Hvis en fliserens ikke er noget for dig efter en prøverens, er du ikke forpligtet til at bestille, og vi kører videre igen.

Virkningsgaranti

Vi står bag vores algebehandlinger med en unik virkningsgaranti. Hvis der efter tre uger stadig er synlige grønne nuancer på overfladen, kommer vi tilbage og udfører en ekstra behandling – helt gratis!

Op Til 20 Års Garanti

Vi tilbyder op til 20 års garanti mod flisepest og lav, når du vælger vores årlige vedligeholdelsesaftale for dine fliser. Vælg Vejle Algerens for langvarig kvalitet og ro i sindet.

Gratis Prøverens

Før du beslutter dig for en rens af fliser, facade, træ mm. tilbyder vi at komme hjem til dig, uden forudgående forpligtelser. Vi udfører en gratis prøverens på cirka 1 kvm, så du kan se resultaterne selv.

Service og Kvalitet i Topklasse

Med fokus på kvalitet, professionalisme og personlig opmærksomhed er vores høje kundetilfredshed ikke blot et mål, men en garanti for, at din oplevelse med Vejle Algerens er enestående.

Kontakt os i dag, for en gratis prøverens af jeres fliser

Få en gratis og uforpligtende prøverens før din næste fliserens!

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der ikke kun fornyer dine fliser, men også beskytter dem mod alger og forurening. Lad os sammen sikre, at dine fliser bevares smukke og langtidsholdbare.

BASIC

Før 45 kr.

Nu 29,50 kr.

(pr. m² efter opstartspakke)

Opstartspakke 3.500 kr. for de første 30 kvm

Opstartspakke 2.250 kr. for de første 30 kvm

POPULÆR

PRO

Før 75 kr.

Nu 49 kr.

(pr. m² efter opstartspakke)

Opstartspakke 3.800 kr. for de første 30 kvm

Opstartspakke 2.450 kr. for de første 30 kvm

PREMIUM

Før 95 kr.

Nu 62 kr.

(pr. m² efter opstartspakke)

Opstartspakke 5.500 kr. for de første 30 kvm

Opstartspakke 3.575 kr. for de første 30 kvm

Hør mere om en gratis prøverens

Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave – det er 100% uforpligtende

ANMELDELSER

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen – vi vender tilbage med et, 100% uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.