FLISERENS MED GARANTI

PROFESSIONEL FLISERENS - MANGE ÅRS ERFARING

Hos Vejle Algerens har vi mange års erfaring med fliserens og er i dag en af Danmarks førende indenfor vores arbejdsområder. Vi anvender kun det bedste udstyr, produkter og hjælpemidler, der sikrer flotte og langtidsholdbare resultater. Hvis man læser vores anmeldelser, kan man ikke være i tvivl om at vores kunder elsker vores service. Kontakt os i dag og lad os yde en service som giver dig lyst til at efterlade en positiv anmeldelse.

Virkningsgaranti

Vi står bag vores algebehandlinger med en unik virkningsgaranti. Hvis der efter tre uger stadig er synlige grønne nuancer på overfladen, kommer vi tilbage og udfører en ekstra behandling – helt gratis!

Op Til 20 Års Garanti

Vi tilbyder op til 20 års garanti mod flisepest og lav, når du vælger vores årlige vedligeholdelsesaftale for dine fliser. Vælg Vejle Algerens for langvarig kvalitet og ro i sindet.

Gratis Prøverens

Før du beslutter dig for en rens af fliser, facade, træ mm. tilbyder vi at komme hjem til dig, uden forudgående forpligtelser. Vi udfører en gratis prøverens på cirka 1 kvm, så du kan se resultaterne selv.

Service og Kvalitet i Topklasse

Med fokus på kvalitet, professionalisme og personlig opmærksomhed er vores høje kundetilfredshed ikke blot et mål, men en garanti for, at din oplevelse med Vejle Algerens er enestående.

DERFOR ER PROFESSIONEL FLISERENS VIGTIGT

Mange udendørs områder med flisebelægning kan blive plaget af mos, ukrudt og alger, og det er afgørende at forstå årsagerne til disse problemer. Mos, ukrudt og alger trives typisk i fugtige og skyggefulde miljøer, hvor sollys og luftcirkulation er begrænset. Fugtige klimaforhold og manglende dræning kan skabe ideelle betingelser for, at mos og alger udvikler sig, mens små revner og sprækker i fliserne giver et tilflugtssted for ukrudt. Fliserens i kombination med algebehandling, sørger for at komme de mange vækster til livs

 

BASIC

Før 45 kr.

Nu 29,50 kr.

(pr. m² efter opstartspakke)

Opstartspakke 3.500 kr. for de første 30 kvm

Opstartspakke 2.250 kr. for de første 30 kvm

POPULÆR

PRO

Før 75 kr.

Nu 49 kr.

(pr. m² efter opstartspakke)

Opstartspakke 3.800 kr. for de første 30 kvm

Opstartspakke 2.450 kr. for de første 30 kvm

PREMIUM

Før 95 kr.

Nu 62 kr.

(pr. m² efter opstartspakke)

Opstartspakke 5.500 kr. for de første 30 kvm

Opstartspakke 3.575 kr. for de første 30 kvm

Sådan foregår en fliserens hos Vejle-Algerens

Step 1 - Opmåling og Forberedelse

Efter aftale om tid og dato, er første step at måle området nøjagtigt op. Hvis det målte areal overstiger den oprindeligt aftalte størrelse med 10%, kontakter vi dig øjeblikkeligt via telefon for at indhente din godkendelse, før vi påbegynder rensningen af dine fliser. Vær venlig at have din telefon tilgængelig for eventuelle godkendelsesanmodninger, så vi kan sikre en problemfri start på behandlingen. Efter din godkendelse tilslutter vi os din vandhane og begynder behandlingen – uanset vejrforholdene.

Step 2 - Fliserens

Første step af rengøringen omhandler fliserensen. Vi benytter avanceret udstyr til skånsom og effektiv rensning af dine fliser uden brug af kemikalier. Vores miljøvenlige tilgang sikrer, at processen udelukkende er drevet af rent vand, hvilket ikke kun beskytter dine fliser, men også tager hensyn til miljøet. Denne bæredygtige metode sikrer, at alger, mos, ukrudt og andre urenheder fjernes på en skånsom måde, samtidig med at dine flisers integritet bevares.


Efter denne proces vil du opleve, at dine fliser er helt rene og næsten som nye. Alt mos, alger og andre urenheder er effektivt fjernet, hvilket ikke kun forbedrer udseendet, men også forlænger flisernes levetid. Herefter er vi klar til næste step.

Rene fliser

Step 3 - Skumbehandling

Efter den vellykkede fliserens, står vi klar til skumbehandling for at sikre, at alle mikroorganismer elimineres. Vores skumbehandling, udført med det effektive algemiddel Neutralon, som er miljøgodkendt og skånsomt mod dine fliser. Skummet får tid til at sidde på fliserne, trænger ned og udfører en grundig rensning.

Denne skumbehandling er ikke kun effektiv mod mikroorganismer, men den fjerner også sort dybdegående lav over tid. Vores særlige skumbehandling har den ekstra fordel, at den beskytter dine fliser mod algeangreb i hele 9 måneder efter påføring. Så udover at sikre en umiddelbar fornyelse af dine fliser, sørger skumbehandlingen for langvarig beskyttelse og vedligeholdelse af det rensede område.

Algebehandling på fliser

Step 4 - Imprægnering

Imprægnering af fliserne fungerer som et beskyttende skjold på flisen og skaber vanskelige forhold for alger, flisepest og andet. Den forhindrer vand og fugt i at trænge ind i fliserne, sikrer holdbarheden og forbliver effektiv i flere år.

Processen indebærer, at imprægneringen sprøjtes på fliserne med en specialdesignet sprøjte. Efter påføring skal området tørre, og det anbefales at vente mindst 24 timer, før møbler, krukker og andet placeres tilbage på arealet. Dette sikrer en optimal hærdning af imprægneringen og det bedste resultat på lang sigt.

For en vellykket imprægnering er det afgørende, at fliserne er helt tørre. I visse tilfælde kan vi udføre imprægneringen samme dag som det foregående trin, men det kræver optimale tørre forhold. Vi stræber efter at vende tilbage indenfor 3 – 10 hverdage for at sikre det bedst mulige resultat – alt afhængigt af vejret

Før imprægneringen påbegyndes, beder vi venligst om, at arealet er ryddet for krukker, møbler og andre genstande. Dette er afgørende for en jævn og effektiv påføring af imprægneringen.

Step 5 - Påfejning af fugesand

Efter en fliserensning er det altid en god idé at genopfylde fugerne med fugesand eller stenmel. Dette stabiliserer flisen og giver sværere vilkår for ukrudt og mos i at vokse mellem fliserne. Man kan vælge mellem stenmel og fugesand. Det er i velkommen til selv at feje ud, eller I kan vælge at få Vejle Algerens til at gøre det for jer.

Det er vigtigt at huske at påfejning af fugesand/stenmel ikke er en del af alle pakker, og man derfor kan risikere et ekstra beløb, hvis man ønsker denne løsning.

Step 6 - Oprydning og kvalitetstjek

Efter en fliserens sørger vi selvfølgelig for at efterlade området pænt inden vi forlader det. Det gør vi ved at kontrollere stederne vi har færdes og tjekker om alt er som det skal være. Når vi kan se os selv i øjnene, kører vi igen.

Step 7 - Serviceaftale

Vejle Algerens tilbyder op til 20 års garanti mod flisepest med en årlig vedligeholdelse af dine fliser. Denne aftale anbefaler vi altid til vores kunder, da den effektivt sørger for at dine fliser står flot. Vi tilbyder det endda til en konkurrencedygtig pris.

vi bruger bæredygtige produkter

Det er selvfølgelig vigtigt for os, at rene fliser ikke bliver på bekostning af miljøet. Derfor bruger vi Neutralon algefjerner. I vores proces med fliserens starter det altid med en omhyggelig rensning af snavs og belægninger. Ved algerens og andre behandlinger bruger vi Neutralon algefjerner, som er godkendt af Miljøstyrelsen. 

Neutralon er et af kun to miljøgodkendte produkter i Danmark og er stadig ligeså effektivt, det kan ses på vores mange fine resultater.

FÅ en Gratis Prøverens

Hvis du er i tvivl om hvor effektiv en fliserens kan være, er det muligt at bestille en gratis og uforpligtende prøverens. Efter bestilling via enten vores telefon, kontaktformular eller mail aftales et tidspunkt, hvor vi udfører prøverensen på cirka 1 kvm af dine udendørs fliser. Dette giver dig mulighed for at opleve vores professionelle service og de imponerende resultater, vi kan opnå.

Vi kommer personligt ud til dig i Trekantsområdet for at udføre denne prøverens, så du kan se, hvordan dine fliser kan skinne igen uden mos, ukrudt og alger. Det er vores måde at sikre, at du er tilfreds med resultatet, inden vi går videre med en omfattende fliserensning. 

 

20 års garanti mod flisepest og sort lav

Hos Vejle Algerens går vi ikke bare efter at give dig rene fliser – vi ønsker at beskytte og bevare deres skønhed på lang sigt. Derfor tilbyder vi vores eksklusive serviceaftale, der omfatter en garanti mod flisepest og sort lav i hele 20 år.

Som en del af vores serviceaftale sprøjter vi dine fliser med en effektiv skumbehandling 1 gang årligt, for at fjerne algerne som har lagt sig ovenpå imprægneringen i løbet af året, og for at forhindre flisepest og sort lav i at vende tilbage. Vi foretager denne årlige inspektion for at sikre, at dine fliser forbliver pest-fri og i perfekt stand. Vores 20-årige garanti mod flisepest giver dig tryghed. Hvis flisepesten og det sorte lav vender tilbage i løbet af garantiperioden, er vi her for at løse problemet uden ekstra omkostninger for dig.

Servicefradraget

Få mere ud af din Fliserens med Vejle Algerens! Som kunde kan du benytte dig af servicefradraget og benytte fradraget på op til 6.600 kr. af arbejdslønnen. Hos os inkluderer vi altid arbejdslønnen på vores fakturaer ved Fliserens, så du nemt kan gøre brug af servicefradraget. Besøg Skats hjemmeside Skat.dk for yderligere oplysninger og vejledning om, hvordan du kan drage fordel af denne fordelagtige ordning.

Spørgsmål og svar om fliserens

En fliserens udføres med professionelt udstyr, som ikke beskadiger flisen. Hertil bruges vand, som ved hjælp af trykket fra maskinen bla. fjerner alle alger, flisepest, ukrudt og mos.

Hvis man sammenligner en højtryksrenser til privat brug og den vi bruger, som er egnet til professionelt brug, så er forskellen markant.

Det tager lang tid at gøre det selv, og resultatet bliver ikke lige så godt, som hvis man fik en professionel til at gøre det. Derudover har vi erfaringen og know how, når vi arbejder med fliser.

Vi skylder løbene alle facader og vinduer af med vand, så der ikke sidder jord eller andet skidt tilbage. Til sidst vasker vi dine omkringliggende vinduer.

Det er meget forskelligt, hvornår vi er færdige. Vi bestræber os altid efter at blive færdige på samme dag.

Det kommer an på flere faktorer. Bla. om vi kan lede vandet væk. Derfor vil det være fint, at inden vi kommer tømmer I riste for blade og jord, så vi kan lede vand derned.

Prisen på fliserens varierer alt efter hvor stort et område du ønsker skal renses, samt hvilke udfordringer man møder, men du kan regne med at en fliserens inkl. imprægnering koster mellem 5-12.000 kr. inkl. moms.

Efter at imprægneringen er lagt, skal der gå mindst 2 timer, inden man må gå på fliserne.
Let gang på fliserne hvis nødvendigt er ok.

De fleste, der arbejder med fliserens, tilbyder flere forskellige pakker, hvor prisen er forskellig pr. m2. Hvis du ikke ønsker imprægnering – som anbefales – kan prisen være 29,50 kr. pr. m2 ellers lyder priserne på 49 kr. pr. m2.

Modtag et tilbud på fliserens

Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave – det er 100% uforpligtende

ANMELDELSER

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen – vi vender tilbage med et, 100% uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.