Ofte Stillede
Spørgsmål Fliserens

En fliserens udføres med professionelt udstyr, og en maskine som kan indstilles i forhold til vandtryk, dyser mm, som ikke beskadiger flisen. Der bruges vand, som ved hjælp af fra maskinen effektiv og skånsomt fjerner alle alger, flisepest, ukrudt og mos.
En fliserens varierer i forhold til opgavens størrelse. Vi kan altid komme nærmere et tidsinterval, når vi kender opgavens størrelse mm.
Efter en fliserens inkl. imprægnering er fliserne som nye. Men efter nogle år, hvis man ikke vedligeholder dem en gang årligt, vil fliserne allerede efter nogle år være beklædt med bla, alger, flisepest mm.
Vi anbefaler, at man efter en fliserens får fejet nyt fugesand eller stenmel ned i fugerne. Det sikrer, at fliserne har den maksimale støtte. I har mulighed for selv at bestemme imellem de to valgmuligheder. Vi skal have det at vide på forhånd hvad i foretrækker. Ellers vælger vi som udgangspunkt fugesand. Vi leverer det i poser, og sørger for at der er nok. Dette må I begynde at feje ud 24 timer efter at vi har imprægneret. Vi tilbyder også at feje det ud, for et ekstra gebyr .
Hvis man sammenligner en højtryksrenser til privat brug og den maskine vi bruger, som er egnet til professionelt brug, så er forskellen markant. Højtryksrenseren til privat brug kan skade fliserne, da man ikke har de samme muligheder som man har med et professionelt anlæg. Vi bruger et moderne anlæg, som renser fliserne yderst effektivt og skånsomt. Vi kan justere vandtryk, dyser og bruge det helt rette udstyr til den givne opgave. Derudover har vi erfaringen og know how, når vi arbejder med fliser.
Hvis fliserne er blevet imprægneret, bør du vente mindst 24 timer med at gå på dem. Vent derfor med at stille krukker, bil mm tilbage på fliserne – let trafik på fliserne er dog ok.
– Inden vi kommer er det vigtigt at arealet er ryddet for krukker, møbler, biler mm.
– Vi skal ligeledes have adgang til en udendørs vandhane.
– Tjek inden vi kommer om, at vandtrykket er normalt. Hvis vandtrykket er svagt, skal vi have det at vide på forhånd.

MODTAG ET TILBUD PÅ
en ALGEBEHANDLING

Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave – det er 100% uforpligtende

ANMELDELSER

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen – vi vender tilbage med et, 100% uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.