Træterrasserens i Struer

I Struer tog vi os af en flot træterrasse på 25 kvm, der var blevet meget glat på grund af alger. Den glatte overflade udgjorde ikke kun en fare, men var også skadelig for træet. Vores tilgang til opgaven omfattede skånsom og effektiv rensning, desinficering med algebehandling og afslutningsvis en imprægnering.
Først og fremmest fjernede vi skånsomt og effektivt algerne, der gjorde terrassen glat. Derefter desinficerede vi området ved at anvende en effektiv algebehandling, der ikke kun fjernede eksisterende alger, men også forebyggede yderligere vækst. Endelig blev en imprægnering påført for at beskytte træterrassen mod fremtidige udfordringer og sikre en langvarig, skridsikker overflade.
Resultatet var ikke blot en mere sikker terrasse, men også en fornyet træoverflade, der bevarede sit æstetiske udseende og blev beskyttet mod skadelige påvirkninger.

Vores ældre træterrasse blev renset, algebehandlet og imprægneret. Tak til Rasmus for det fine resultat. Jeg giver Vejle Algerens fem velfortjente stjerner for kvalitet i top til en fair pris.

MODTAG ET TILBUD PÅ
en ALGEBEHANDLING

Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave – det er 100% uforpligtende

ANMELDELSER

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen – vi vender tilbage med et, 100% uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.