Fliserens i Fredericia

I Fredericia stod vi over for en betydelig opgave på 350 kvm, hvor kunden var træt af fliserne, der viste tegn på lettere snavs. Vi tog hånd om opgaven med omhu og skånede fliserne under hele processen. En hel dag blev afsat til at rense, algebehandle og imprægnere fliserne, og resultatet var en betydelig forfriskning af området.
Efter vores indsats i Fredericia blev kunden så tilfreds med det fornyede udseende af fliserne, at de valgte at tegne en årlig serviceaftale. Denne aftale sikrer, at fliserne forbliver rene og velholdte året rundt, hvilket bringer glæde og friskhed til kundens udendørs område.

Bedste oplevelse. Ingen tvivl om du skal bruge vejle-algerens
Rasmus fra vejle-algerens kan varmt anbefales.. kunne han få 10 ⭐ så fik han det. Vi har aldrig oplevet så høflig og rar en ung mand. Han overholder alle aftaler, laver et mega flot stykke arbejde. Alt er fjernet, der er ryddet op, husmur skyllet mm, der er intet at komme efter.
Da regnen væltede ned et kvarter efter han var kørt, stod han der to dage senere i tørvejr og gav alt (fliser og tag) en ny omgang algerens. Det skal bare have igen sagde han, så det virker 100 %
Han følger op på om alt er ok, og er som det skal være bagefter.
Du får de varmeste anbefalinger herfra Rasmus. Og vi glæder os til dit besøg næste år.

Betina sell

MODTAG ET TILBUD PÅ
en ALGEBEHANDLING

Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave – det er 100% uforpligtende

ANMELDELSER

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen – vi vender tilbage med et, 100% uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.