Vejle Algerens

VI ANVENDER BÆREDYGTIGE OG MILJØGODKENDTE PRODUKTER
VI KØRER PÅ JYLLAND OG FYN
MÅSKE LANDETS BILLIGSTE PRISER
INGEN EKSTRA GEBYRER

Træterrasserens

Effektiv rens af træterrasser

At sidde på en lækker træterrasse er for mange at foretrække, når sommeren står for døren. Uanset om du har træterrasse i huset, kolonihaven eller sommerhuset, så kender du med garanti til glæden.

Med tiden vil træterrasser, ligesom fliser, facader og tagområder, blive ramt af alger og mos. Det gør både træterrassen gammel og trist af udseende, men det kan også gøre den glat og farlig at færdes på. Både på grund af sikkerhed og kosmetiske årsager anbefaler vi derfor, at træterrasser løbende vedligeholdes med en effektiv træterrasserens.

Sådan arbejder vi med rens af træterrasser

Vores arbejde med rens af træterrasser minder på mange områder om fliserens. Vi benytter professionelt højtryksudstyr til rens af træterrasser, ligesom vi har muligheden for brug af miljøgodkendt algemiddel, hvis behovet er der. Afslutningsvis har vi mulighed for at forsegle terrassebrædderne på ny, via imprægnering, så resultatet holder i længere tid.

Træterrasserens via højtryk

Første del af arbejdet er en højtryksspuling af det ønskede område. Vi benytter professionelt renseudstyr, når vi arbejder med rens af træterrasser. Det betyder, at vi kan rense træterrassen for alger og mos, så overfladen igen fremstår pæn og ren. 

Algebehandling af træterrasse

Er overfladen hårdt plaget, anbefaler vi, at der udføres en efterfølgende algebehandling af træterrassen. En algebehandling af træterrassen  betyder ganske kort, at vi fordeler et miljøgodkendt algemiddel på overfladen.

Det er en væske, som trækker ind i mos og alger, hvorefter det visner og dør. Træterrassen er nu renset i bund, hvorefter vi er klar til en imprægnering, som vil forlænge holdbarheden markant.

Rasmus total algeservice

Imprægnering af terrassen

I forlængelse af rens og algebehandling anbefaler vi altid, at der udføres en efterfølgende imprægnering af træterrassen. Efter højtryksrens og algebehandling har du en træterrasse, der fremstår pæn og præsentabel. Netop rens ved højt tryk gør dog, at overfladen efterfølgende fremstår “åben” og dermed modtagelig overfor nye alger og skidt.

Hvis resultatet skal holde længst muligt skal overfladen derfor imprægneres. Imprægnering er en væske, som fordeles over træterrassen, hvorefter overfladen lukkes og forsegles. Det efterflader overfladen vandafvisende og langt lettere at vedligeholde – med et langtidsholdbart resultat som resultat.

Derfor skal din træterrasse løbende renses

Der er to overvejende grunde til, at en træterrasse løbende bør renses for alger og mos. Ikke overraskende er den rent kosmetiske forbedring den primære grund til, at mange løbende får renset deres træterrasser.

I forlængelse af udseendet kan der også være en risiko ved at lade alger og mos gro. De suger vand til sig, hvilket særligt i frostgrader kan medvirke til, at træet hurtigere skades og ødelægges. Både alger og mos kan desuden gøre træterrassen ekstremt glat, til fare for de personer, som bevæger sig rundt. 

Godt tilbud på rens af træterrassen

Hos Vejle-algerens er vi specialister i rens af træterrasser og tilbyder konkurrencedygtige priser på vores ydelser. Uanset om du har brug for algebehandling af dit tag eller rensning af fliser og facader, kan du være sikker på, at vi kan give dig en attraktiv pris for opgaven. Vi har konkurrencedygtige priser, men kan gøre prisen endnu skarpere, hvis du vælger flere ydelser på en gang – eller allierer dig med naboen. Hvis du er i tvivl om valget eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os på 4294 2232 eller sende en mail til kontakt@vejle-algerens.dk. Vi står klar til at have en uforpligtende samtale med dig.

OBS: Der er kørselstillæg på alle ordrer, som træder i kraft efter de første 50 km. Herefter tillægges en ekstra pris på 5 kr. pr. kørt kilometer

Kontakt

Vi kommer ud til dig allerede indenfor 2 uger. Vi er med hele vejen. Du kan altid give os et kald, hvis du er i tvivl om det mindste. Vi kommer gerne hjem til jer for at lave en gratis prøverens.

Vi dækker hele Jylland og Fyn. Der er ingen uforudsete udgifter eller gebyrer.

Vi sidder altid klar på telefonen. Så kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål

Uforpligtende Vurdering

Udfyld formularen – vi vender tilbage med et,
100% uforpligtende tilbud til netop din opgave.