Vejle Algerens

VI ANVENDER BÆREDYGTIGE OG MILJØGODKENDTE PRODUKTER
VI KØRER PÅ JYLLAND OG FYN
MÅSKE LANDETS BILLIGSTE PRISER
INGEN EKSTRA GEBYRER

Algebehandling af tag

Effektiv algebehandling af tag

Alger og mos på taget kan hurtigt fjerne charmen fra en ellers charmerende ejendom. Det kan ligeledes være farligt i længden, da mos og alger kan medføre revner i tagstenene. Uanset om du er erhvervsdrivende eller privat, bør du derfor overveje kontinuerlig algebehandling af taget. 

Hos Vejle-algerens er vi eksperter i algebehandling af tag. Det betyder, at vi har de nødvendige kompetencer og professionelt udstyr, hvilket gør os i stand til, at få dit tag til at fremstå rent og pænt på ny. 

rens af tag

Hvad omfatter algebehandling af taget?

Tagoverflader vil, ligesom med fliser, facader og træterrasser, blive ramt af alger og mos. Det danske klima gør, at både alger og mos trives i stor stil, til stor irritation for dig som ejer. Algebehandling af taget kan virke som en stor opgave, men med professionelt udstyr og den rette erfaring kan vi hos Vejle-algeservice få dit tag til at fremstå pænt på ny.

Når vi udfører algebehandling af taget gør vi det typisk ved brugen af en teleskopstang. Den tillader os at fordele vores miljøvenlige algemiddel fra jorden, hvorfor vi undgår bekymringer om eventuelt beskadigede tagsten. 

Til arbejdet gør vi brug af Neutralon, som er et miljøgodkendt produkt, der skåner både miljø og din grund. Neutralonen fordeles på taget og trænger dybt ind i alger og mos, for på sigt at fjerne disse.

Ved en algebehandling fordeles selve Neutralonen altså på taget af vores medarbejder, hvorefter det trænger ind i alger og mos. Du vil typisk kunne se begyndende resultater efter kort tid, men der vil gå en længere periode, før det komplette resultat er synligt. Grunden til dette er, at vores algemiddel langsomt dræber alger og mos, hvorefter regn og vind gør sin del for at skylle resterne væk.

Rasmus total algeservice

Hvorfor bør taget algebehandles?

Der er flere gode grunde til, at dit tag bør algebehandles løbende. Et er det rent kosmetiske, hvor algebehandling kan hjælpe med at få ejendommen til at fremstå præsentabel på ny. Noget helt andet er et sikkerhedsmæssigt perspektiv, da alger og mos kan medføre fare for nedfaldne tagsten på sigt.

Rent kosmetisk vil alger og mos løbende danne en overflade på tagområder, hvilket med tiden vil få dem til at fremstå medtagne og slidte. Det samme kan ske for ejendommes facader og fliser, eller på træterrasser. Derfor kan det typisk gøre en markant forskel at få udført en algebehandling af taget – eller en fliserens og facaderens, hvis det er områderne, som er mest medtagede.

Ser vi på den sikkerhedsmæssige del, så kan der også være meget at hente. Med tiden vil rødderne fra alger og mos trænge ind i tagsten. Det gør de, præcis som planter, når de gror bedre og bedre fast. Når algerne eller mosset suger vand til sig, vil det medføre fare for frostsprængninger, når de fugtige rødder pludselig udvider sig i kulden. Netop dette er grunden til, at nedfaldne tagsten typisk er en større trussel i årets koldeste måneder.

Gode tilbud på algebehandling af tag

Hos Vejle-algerens tilbyder vi konkurrencedygtige priser på alle vores ydelser. Uanset om det er algebehandling af tag, fliserens, facaderens eller rens af træterrassen? Så kan du altså være sikker på, at vi kan give dig en skarp pris på opgaven.  Vælger du flere ydelser, eller allierer du dig med naboen, så kan vi typisk give en endnu større besparelse på opgaven. Er du i tvivl om valget eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Giv os et kald på 4294 2232 eller send en mail til kontakt@vejle-algerens.dk – så tager vi en uforpligtende snak.

OBS: Der er kørselstillæg på alle ordrer, som træder i kraft efter de første 50 km. Herefter tillægges en ekstra pris på 5 kr. pr. kørt kilometer

Kontakt

Vi kommer ud til dig allerede indenfor 2 uger. Vi er med hele vejen. Du kan altid give os et kald, hvis du er i tvivl om det mindste. Vi kommer gerne hjem til jer for at lave en gratis prøverens.

Vi dækker hele Jylland og Fyn. Der er ingen uforudsete udgifter eller gebyrer.

Vi sidder altid klar på telefonen. Så kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål

Uforpligtende Vurdering

Udfyld formularen – vi vender tilbage med et,
100% uforpligtende tilbud til netop din opgave.