Vejle Algerens

VI ANVENDER BÆREDYGTIGE OG MILJØGODKENDTE PRODUKTER
VI KØRER PÅ JYLLAND OG FYN
MÅSKE LANDETS BILLIGSTE PRISER
INGEN EKSTRA GEBYRER

Fliserens

Hos Vejle-Algerens udfører vi algebehandling, fliserens og imprægnering af fliser. Det betyder ganske simpelt, at vi kan hjælpe med at få dine fliser til at fremstå rene og præsentable – til yderst konkurrencedygtige priser.

Hvad omfatter fliserens og imprægnering?

Vælger du den komplette løsning, så vil vores arbejde typisk omfatte tre dele: Fliserens, algebehandling og imprægnering.  Vi kan udføre ydelserne enkeltvis, men anbefaler typisk den samlede pakke for det bedste, langtidsholdbare resultat. Er du i tvivl om valget? Så kontakt os på telefon: 4294 2232 eller skriv til kontakt@vejle-algerens.dk.
Fliserens med højtryk

Step 1: Fliserens

Første del af vores arbejde omfatter en effektiv rens af fliserne. Til denne del benytter vi professionelt højtryksudstyr og koldt vand. Formålet ved fliserensen er at fjerne skidt og snavs fra flisernes overflade.

Fliserensen kan stå alene, men vi anbefaler at den kombineres med algebehandling og imprægnering, for i sidste ende at stå tilbage med et langtidsholdbart resultat.

Step 2: Dybderensende algebehandling

Efter højtryksrens af fliserne anbefaler vi en dybdegående algebehandling. Her benytter vi dybdegående algemiddel, som trænger ind i flisen og renser i dybden. Sådan sikrer vi, at alle alger og flisepest kommes til livs, så resultatet holder i længere tid. 

Vi skåner miljøet ved at benytte bæredygtige og miljøgodkendte produkter, når vi arbejder med algebehandling af fliser.

Rens af fliser

Step 3: Imprægnering af fliserne

Efter rensning og algebehandling tilbyder vi imprægnering af fliserne. Når en flise renses med højtryk, fjernes skidt og snavs fra overfladen. Det betyder dog også, at flisen er “åben” og modtagelig overfor nyt skidt og snavs.

Ved at fordele imprægnering på flisens overflade, skabes en ny vandafvisende hinde, som hjælper med at holde flisen ren og pæn i længere tid. Netop imprægneringen gør det ligeledes lettere at udføre løbende vedligehold, hvorfor vi tilbyder 10-års garanti på arbejdet ved et årligt serviceeftersyn.

Rasmus total algeservice

Få rene fliser med fliserens og imprægnering

Er dine fliser trætte og slidte at se på? Måske de er ramt af flisepest, alger, skidt og snavs? Vores effektive fliserens tilbyder erhvervsdrivende og private muligheden for, nemt og billigt, at få genopfrisket fliserne, så de fremstår som var de nye.

Vores fremgangsmåde sikrer både dig og os, at vi kan levere resultater i høj kvalitet. Vi har god erfaring omkring arbejdet med rens af fliser og tilbyder ligeledes rens af træterrasser, facaderens og tagrens.

Netop fliserens og imprægnering er ikke blot kosmetisk, men forlænger også levetiden på fliserne. Hvis mos og alger får lov at leve, risikerer det på sigt at fliserne sprækker og springer. Netop alger og mos kan være ekstremt vandholdigt, hvilket kan medføre revner og sprækker, når frostgraderne træder til. Ligeledes kan mos og alger gøre gangarealer glatte og farlige at færdes på. 

Tilbud på rens og imprægnering af dine fliser

Skal vi hjælpe med fliserens og imprægnering af dine fliser? Uanset om du ønsker en enkelt ydelse eller den komplette pakke, så kan vi tilbyde ualmindeligt skarpe priser! Er du i tvivl om den optimale løsning, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vores priser er yderst konkurrencedygtige, men vi kan gøre yderligere for vores kunder i flere tilfælde. Ønsker du løbende servicering, kombinationen af flere ydelser eller slår du dig sammen med naboen? I så fald kan vi give en endnu skarpere pris på fliserens og imprægnering. 

Kontakt os på telefon: +45 42 94 22 32 eller skriv til kontakt@vejle-algerens.dk, så hjælper vi dig.

OBS: Mindsteprisen for bestilling af fliserens starter ved 2.500 DKK

Der er kørselstillæg på alle ordrer, som træder i kraft efter de første 50 km. Herefter tillægges en ekstra pris på 5 kr. pr. kørt kilometer

Kontakt

Vi kommer ud til dig allerede indenfor 2 uger. Vi er med hele vejen. Du kan altid give os et kald, hvis du er i tvivl om det mindste. Vi kommer gerne hjem til jer for at lave en gratis prøverens.

Vi dækker hele Jylland og Fyn. Der er ingen uforudsete udgifter eller gebyrer.

Vi sidder altid klar på telefonen. Så kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål

Uforpligtende Vurdering

Udfyld formularen – vi vender tilbage med et,
100% uforpligtende tilbud til netop din opgave.